header default

KORFBALVERENIGING WWSV

- korfbal is voor alle leeftijden; Kangoeroes, Recreanten, Wedstrijd Sport tot Walking Korfbal -

CLUB VAN 50

WWSV is al bijna 70 jaar een korfbalvereniging met veel enthousiaste leden en vrijwilligers. Niet alleen een vereniging waar je sportief kunt presteren, maar ook een vereniging waar het goed vertoeven is. WWSV beschikt over een eigen accommodatie met daarbij een eigen (gras)veld. 

De club van 50 weet op verzoek van de leden voor de korfbalclub WWSV doelen te realiseren die de prestaties, sfeer en uitstraling nog verder verbeteren. De leden van de club bepalen in samenspraak met de voorzitter van de club van 50 aan welk doel het geld besteed wordt.


Wie zijn de leden?

De club van 50 bestaan uit mensen die zich betrokken voelen bij korfbalclub WWSV en de vereniging een warm hart toedragen: vrienden, vriendinnen, ouders, opa’s en oma’s, buren etc. Iedereen is welkom om lid te worden van de club van 50!

Hoe word je lid?

Je kunt lid worden door het inschrijfformulier in te vullen en dit af te geven aan de bar of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat kost dat?

Het lidmaatschap kost minimaal € 50,- per jaar. Je machtigt WWSV deze bijdrage af te schrijven van je bank- of girorekening. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 jaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd met 1 jaar.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de club van 50 neem dan contact op met Klaas Wijkstra.