Korfbalvereniging WWSV

Korfbal is STOER! Bezoek onze KANGOEROE KLUP (3-6 jr) of kom MEETRAINEN (>7 jr)

LIDMAATSCHAP

Ben je geïnteresseerd in onze vereniging en wil je graag meer weten?

Neem dan contact op met:

Onze Secretaris Elly van Aggele via E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of download het inschrijfformulier.


Tijdens het veldseizoen worden de wedstrijden gespeeld op onze eigen accommodatie op het Sportpark De Boogbal in Wijdewormer. Tijdens het zaalseizoen worden de wedstrijden in sporthal De Beukenkamp gespeeld. De wedstrijden worden voor de jeugd op zaterdag gespeeld en voor de senioren op zondag.  Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni.

Lid worden

Je kunt je aanmelden als lid van korfbalclub WWSV via het inschrijfformulier. Een volledig ingevuld inschrijfformulier dient samen met 2 pasfoto’s te worden ingeleverd bij het secretariaat, het adres staat op het formulier vermeld.

Wij vragen ook je e-mailadres en/of die van de ouder(s)/verzorger(s) op het inschrijfformulier te vermelden. Zo kunnen wij je op de hoogte houden via onze 2 wekelijkse clubblad “De Treffer”. In ons clubblad staat onder andere informatie over de wedstrijden, trainingen maar ook informatie over diverse verenigingsactiviteiten.

Wijzigingen

Geef wijzigingen in jouw adres of andere gegevens altijd door aan het secretariaat.

Opzeggen

Opzeggen kan alleen schriftelijk vóór 1 april van het lidmaatschapsjaar bij  het secretariaat. Zonder schriftelijke opzegging vóór 1 april mei van het lidmaatschapsjaar, wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.

Contributietarieven die gelden met ingang van seizoen 2018/2019:

WWSV CONTRIBUTIE OVERZICHT 2018/2019
Soort Bedrag
Senioren Ouder dan 19 Jaar
Senioren Alleen Veld 
Senioren Alleen Zaal 
Recreant
€ 210.00
€ 157.00
€ 157.00
€ 118.00
Junioren 16 - 18 Jaar
Junioren Alleen Veld
Junioren Alleen Zaal
€ 161.00
€ 113.00
€ 113.00
Aspiranten 12 – 15 Jaar
Pupillen 6 – 11 Jaar
Kangoeroe Jonger dan 6 Jaar 
€ 118.00
€ 102.00
€ 60.00
Ondersteunend Lid
Tientjes Lid
Donateur
€ 60.00
€ 10.00
€ 5.00
Kledinggeld (alleen voor spelende leden) € 15.00

De competitieleden worden naar hun leeftijd per 1 oktober van het verbondsjaar onderscheiden in:
senioren leden 19 jaar en ouder;
junior leden 16 tot en met 18 jaar;
aspirant leden 12 tot en met 15 jaar;
pupillen leden 6 tot en met 11 jaar;
kangoeroe leden jonger dan 6 jaar.

De contributietarieven kunnen jaarlijks geïndexeerd worden met ingang van het nieuwe seizoen (1 juli). Een eventuele indexering van de contributies zal voor aanvang van het nieuwe seizoen middels het verenigingsorgaan bekend worden gemaakt.

Condities van het lidmaatschap:

• Contributiebetaling  jaarlijks via automatische incasso.

• Men is lid voor het gehele verenigingsjaar (1 juli t/m 30 juni). Afmelden of wijzigen van spelend lid naar een ander lidmaatschap kan alleen met ingang van het nieuwe verenigingsjaar.

• Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk worden opgezegd. Dit dient uiterlijk één maand voor het verstrijken van het verenigingsjaar te gebeuren bij het secretariaat.

• Het bestuur kan op deze regel dispensatie verlenen na een schriftelijk verzoek dat tenminste een maand voor de gewenste opzegdatum bij het secretariaat binnen moet zijn.