Korfbalvereniging WWSV

Korfbal is STOER! Bezoek onze KANGOEROE KLUP (3-6 jr) of kom MEETRAINEN (>7 jr)

ORGANOGRAM


Bestuur

Voorzitter Ruud Auee Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Secretaris Elly van Aggele Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Martin Bank Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecr. Jeugd Erna van Halderen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecr. Senioren Richard Gundelach Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vertrouwenspersoon KNKV

De vertrouwenscontactpersonen binnen het KNKV zijn:

  • Anne Hindriks
  • Marian Blaset


Je kunt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met hen opnemen. Je informatie worden enkel door hen gelezen en vertrouwelijk behandeld.


Bij directe calamiteiten kan telefonisch contact opgenomen worden met Marian Blaset, 06-13327465 of Anne Hindriks, 06-41680967. 

Bij geen gehoor graag voicemail inspreken, dan zal zo spoedig mogelijk teruggebeld worden.

Meer info:http://www.knkv.nl/knkv-corporate/korfbal-zichtbaar-sportief/vertrouwenspunt-knkv/


Commissies

 

Jeugd Technische commissie Richard Gundelach  
Erna van Halderen  
Technische commissie Piet den Hartog  
Jeugd commissie Vincent van Halderen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kantine commissie Gerda Garms Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Giga Kangoeroe dag Richard Gundelach Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Erna van Halderen  
Kangoeroe Klup WWSV Richard Gundelach Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Erna van Halderen
Sponsor commissie Ruud Auee Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nieuwbouw commissie 

Piet den Hartog

Martin Bank 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.