header default

KORFBALVERENIGING WWSV

- korfbal is voor alle leeftijden; Kangoeroes, Recreanten, Wedstrijd Sport tot Walking Korfbal -

VRIJWILLIGER WORDEN

WWSV is een gezellige vereniging. Iedereen telt mee, harmonie en gezelligheid zijn de sleutelbegrippen in onze vereniging. Elke week zijn er veel vrijwilligers actief voor WWSV, wat zeer wordtgewaardeerd!

Openstaande vrijwilligersfuncties

Binnen de verenging zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Om vrijwilliger te worden hoef je geen lid te zijn van WWSV, betrokkenheid is het belangrijkste!Er staan momenteel verschillende functies open. Je kunt functies vervullen die eenmalig plaatsvinden tot aan functies die meer frequente aandacht van je vragen. Aan jou de keuze hoeveel tijd je wilt en kunt investeren.

  • Bar medewerker
  • Teambegeleider jeugd
  • Leden sponsorcommissie

Heb jij interesse in één van bovenstaande vacatures of wil jij je op een ander vlak inzetten voor WWSV?
Neem contact op met: Ruud Auee 0636497018 / 0299606061

Waarom als vrijwilliger bij WWSV aan de slag?

Iedereen heeft een eigen motief om zich ergens voor in te zetten. Als vrijwilliger wordt je namelijk niet betaald voor je inzet, maar toch doe je het niet voor niets. Juist omdat je geen salaris ontvangt, is het extra belangrijk om je motieven te kennen. Je kunt verschillende redenen hebben om actief te zijn als vrijwilliger. Hieronder een aantal motieven:

• Ervaring uit eerder werk
Ben je gestopt met werken en/of heb je veel (werk)ervaring op een bepaald gebied, dan kun je die kennis inzetten voor WWSV. Op deze manier krijgt de door jouw opgedane kennis en ervaring opnieuw betekenis.

• Nieuwe ervaring opdoen
Wil je juist een heel andere (studie/werk) richting op en weet je niet goed die richting iets voor jou is? Of wil je een studie gaan doen en wil je ervaring opdoen op dat gebied? Probeer als WWSV vrijwilliger of die richting bij je past.

• Contact met andere mensen
Door aan de slag te gaan bij WWSV kom je gemakkelijk in contact met andere mensen van de vereniging. Je kunt op die manier je vriendengroep of je sociale netwerk uitbreiden.

• Curriculum Vitae
Het verrichten van vrijwilligerswerk zegt veel over de persoonlijkheid van iemand. Vrijwilligerswerk kan bijvoorbeeld voor een student of starter op de arbeidsmarkt een goede aanvulling zijn op het CV. Daarnaast is vrijwilligerswerk goed voor je persoonlijke en sociale ontwikkeling.

• Betrokkenheid voelen
Met je inzet als vrijwilliger bij WWSV raak je meer betrokken bij de vereniging. WWSV is een warme en open vereniging die betrokkenheid van haar vrijwilligers waardeert en ook nodig heeft. Zonder vrijwilligers zou WWSV niet bestaan.